Sex inspirerande historier om att flytta till Iberiska solen

MiMove on 2020-01-03

Här följer Sex inspirerande historier om att flytta till Iberiska solen. Så välkommen till ett nytt och spännande år! Är 2020 året då du hittar din drömbostad och flyttar till solen? Det är många som redan har gjort precis det och några har vi läst om här på MiMove-bloggen. Här är några av de mest inspirerande inläggen!

Helena_Portugal_MiMove

Först ut har vi Helena och Bengt som blev uttråkade av sin pensionärstillvaro i Stockholm. Istället valde de äventyret i Portugal! Läs deras historia här. 

Lena_Dimsy_MiMove_move to spain

Är du mitt i livet och undrar om du vågar kasta dig loss, med barn, familj och karriär? Det vet Lena allt om. Och hon ångrar inte en sekund att hon flyttade till värmen och det enklare livet.

tennis_MiMove

Linda och hennes familj är ett annat exempel. I deras fall var det sonens tennisintresse som avgjorde. Det är mycket lättare att låta honom satsa på tennisen i Spanien. De valde att bosätta sig i vackra Albir på Costa Blanca och hela familjen njuter av sitt nya liv.

Move_MiMove

Flera av bloggarna nämner en enklare livsstil och ett lyckligare liv sedan flytten. Är det solen och värmen eller kanske bara den lägre stressnivån som gör skillnad? Här berättar Lise om sin flytt med sonen.

peace and quiet_MiMove

Och Staffan fann sitt lugn och ro i Spanien. Sedan blogginlägget har familjen sålt lägenheten och köpt ett hus på samma ställe. Kanske flyttar de permanent framöver?

Buggy_MiMove

Och slutligen, Roland från Holland trivs med sitt nya liv i Iberiska solen. Han trivs faktiskt så bra att han har lovat sig själv att aldrig flytta tillbaka till kylan och mörkret.

När är det din tur?