Golf i Spanien – Bästa Golfbanorna och Rekommenderade Bostadsområden för Golf

MiMove on 2023-04-27

Golf i Spanien

 

Vi alla vet att Spanien är känt för sitt utmärkta väder, utsökta mat och sin livskvalité. Det är därför fler och fler människor flyttar till Spanien för att leva och njuta av alla underbart som landet har att erbjuda.

Även om det är fantastiskt att koppla av vid stranden eller njuta av en härlig kväll med vänner och lite vin, finns det många andra aktiviteter som du kan göra när du känner för att vara aktiv.

Golf är ett av många alternativ som du kan välja när du bor i Spanien. Det är ett perfekt sätt att både träna och njuta av att vara ute i det fina vädret.


Nu när du är här. Kolla på alla våra bostäder i Spanien vi har att erbjuda så du kan hitta ditt paradis under solen! 


Det är inte alla som vet detta, men Spanien är känt när det gäller golf. Varje år kommer en uppsjö av besökare till Spanien för att spela på en av de många golfbanor som Spanien har att erbjuda, och ofta kommer människor från så långt borta som Japan.

Vi kan med all säkerhet säga att om du gillar golf, kommer du att älska att spela golf i Spanien.

Med mer än 398 golfbanor i Spanien spridda över hela landet har du gott om alternativ att välja mellan.

Låt oss nu ta en rundtur i de mest populära golf-områdena i Spanien!

 

COSTA DEL SOL

Från extravaganza och dess frenetiska nattliv i Puerto Banús nära Marbella till de lugna gatorna i den andalusiska staden Nerja, provinsen Málaga har allt. Så oavsett om du letar efter en mer avslappnad plats att bo på eller om du gillar att stå i centrum för all action, är vi säkra på att du hittar något för dig.

När det gäller golf ska du veta att golfbanor i Marbella håller högsta kvalité och några av dem är till och med bland de bästa golfbanorna i världen. Dessutom skiner solen här cirka 320 dagar om året. Vilka fantastiska förutsättningar, det är inte svårt att förstå varför Costa del Sol kontinuerligt väljs som en destination för golfsemester.

 

Våra tre bästa golfbanor i Marbella

golfbanor-i-marbella
Kolla denna Golfbana i Marbella

 

Los Naranjos 

Golfbanan ligger i ett privilegierat område i Marbella, med en fantastisk utsikt och vackra omgivningar. Denna golfbana i Marbella designades av Robert Trent Jones och anses vara ett mästerverk, liksom en av de bästa banorna i Spanien. Det var till och med värd för Spanish Open och utsågs till “Årets bana” på Costa del Sol 2005 och 2008.

Detta område erbjuder stora möjligheter när man letar efter en bostad att köpa. Det uppskattas mycket av spanjorer och expats, vilket gör det till ett bra område att investera i, då priserna här kommer inte att förändras så mycket.

I området hittar du allt du behöver såsom skolor, restauranger och en mycket avslappnad och fridfull atmosfär. Men om du någonsin känner dig sugen på att leva i ett livligare scenario är Puerto Banús bara en kort bilresa bort.

Men Los Naranjos är inte den enda fantastiska golfbanan som du hittar i Marbella. Vi rekommenderar också att du kikar på dessa:

Finca Cortesin

Villa Padierna

Om du gillade dessa golfbanor och du redan nu kan se dig själv spela på dem, varför tar du inte en titt på underbara fastigheter i området?

alla bostäder i Marbella

 

 

Costa Blanca

Ett annat fantastiskt läge är Costa Blanca, som är känt för sina långa sandstränder, sin rika historia och det perfekta klimatet. Den blandningen har hjälpt Costa Blanca att bli en av Spaniens mest populära semestermål och ett permanent hem för många expats, som här finner den perfekta balansen mellan natur och stadsliv.

 

Golf i Alicante

Det säger sig självt att du hittar fantastiska golfbanor i Alicante. Faktum är att vissa golfbanor har designats av världskända arkitekter. Så missa inte chansen att testa dem! Vi rekommenderar också att besöka några av golfbanorna i Torrevieja.

Vi kan lova; En runda på lo Romero, Alenda, Mar Menor eller någon annan golfbana i regionen och din upplevelse på Costa Blanca kommer att bli oförglömlig.

Våra tre bästa golfbanor i Costa Blanca

Lo Romero

Alenda

Mar Menor

Vi hoppas att du redan förbereder ditt bagage för att flytta till Spanien för att njuta av golf och bra väder.

Och om du ännu inte har hittat ditt framtida hem under solen så kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen för dig!

Ta en titt på våra fastigheter i Spanien och gör dig redo att njuta av ett heltids liv med lycka under solen.