Köp nyproduktion i Spanien med MiMove

MiMove on 2023-04-05

Efterfrågan på nyproducerade bostäder i Spanien växer. 

Vi erbjuder nybyggnations-projekt för alla livsstilar, preferenser och budgetar. Vad värdesätter du? Lugn eller puls? Den spanska drömmen är närmare än du tror. Funderar du på att köpa nyproduktion hittar du ett stort utbud av projekt från utvalda fastighetsbolag i Spanien.

Köpa nyproduktion hus i spanien

 

Hos MiMove hittar du samlade nyproducerade bostäder till salu med olika fastighetsutvecklare och mäklare. De samtliga uppfyller våra krav för en trygg och säker bostadsaffär så du kan känna dig lugn med att bostäder du hittar på MiMove håller måttet i allt från konstruktion av byggnader till tjänster som erbjuds i sambands med köp.

Hitta rätt område i Spanien. -Populära regioner.

Köp nyproduktion i Marbella

Köp nyproduktion i Costa Blanca Spanien

Köp nyproduktion i Huelva Spanien

Köp nyproduktion i Mijas, Marbella, Spanien

Hjälp att hitta rätt nyproduktion?

Skicka din intresseanmälan direkt på en bostad eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på bostäder.

 

 

Många fördelar med att köpa nyproduktion

Förutom att allt är nytt, fräsch och oanvänt finns många fördelar att välja en nyproducerad fastighet.

  • Stor möjlighet att göra egna val och tillval och få ett skräddarsytt hem
  • Ofta flexibel inflytt, flera projekt är inflyttningsklara medans det i andra fall kan planeras i god tid innan inflyttningsdatum.
  • Kan vara en lönsam ekonomisk investering. På lång sikt är det oftast en bra investering, en av få saker i denna värld som får ett ökat värde över tid är fastigheter.
  • Vanligtvis inkluderas nyproducerade bostäder garantier på alla installationer i hela byggnaden och lägenheterna, fasaden och byggnadens tak. Vissa av dem täcker upp till tio år och andra upp till tre år.
  • Priset förblir detsamma under utvecklingen då ingen budgivning sker som när du köper äldre bostäder. Du kan vara säker på att betala det pris som har avtalats.
  • Säkrare att det är ett problemfritt hem. Om du köper en äldre bostad och efteråt inser att det är något fel med det, som t ex mögel eller läckor, blir det ditt ansvar att lösa. Du slipper också risken av att behöva ta över tidigare ägares bolån, vilket kan hända i Spanien.
  • Planlösningen och ljusinsläpp är oftast byggd utifrån en modern standard. Faciliteter såsom pool, padel el tennis-banor, gym etc. är nybyggda.

MiMove löfte för en trygg fastighetsaffär när du köper bostad utomlands. 

Trygghet, tillgänglighet och transparens är vårt löfte till dig. Vi arbetar bara med välkända professionella företag med stor kompetens och erfarenhet.

-Vi är oberoende från mäklare och samtliga annonserande partners har åtagit sig att jobba efter MiMove Policy.
-Mäklare, fastighetsutvecklare och byggföretag har alla god lokal kompetens i Spanien respektive Portugal.

Projekt hos MiMove
Vi tillhandahåller fullständiga uppgifter om byggfirma och projekt-detaljer och namn på projekt.
-Vi är transparanta med fullständig information om adress/plats för bostaden.
-Vi presenterar alla projekt vi kan från ovan med 360 graders vy för att du ska kunna uppleva omgivningarna kring fastigheten.

Niklas från Stockholm förverkligade sin bostadsdröm

Jag älskar takterrassen med utsikt över medelhavet. Att kunna äta frukost och se solen gå upp över havet och senare på kvällen se den gå ner över bergen är helt fantastiskt! Dessutom har jag många vänner som har köpt lägenhet i samma urbanisation, vilket är jättekul. Alla grannar på Le Mirage är underbara”.

Läs artikel om Niklas som köpte nyproduktion i Estepona på distans.