Vi lever vårt drömliv i Spanien eller Portugal – varför gör inte du det?

MiMove on 2019-06-19

Nedan personer lever deras drömliv i Spanien eller Portugal. Drömmer du också om att flytta till Spanien eller Portugal eller kanske har du redan flyttat och har en inspirerande historia att berätta? 1000-tals besökare från hela Europa läser våra blogginlägg varje vecka på MiMove.com, i vårt nyhetsbrev och i sociala medier.

Blog_MiMove
Leva livet i Spanien

Drömliv i Spanien eller Portugal

Till exempel har vi skrivit om Lena som flyttade till Spanien mitt i livet. Hon var trött på ekorrhjulet hemma i Sverige. Rebecka förälskade sig i ett hus på Mallorca och bestämde sig på stående fot för att flytta och är nu en del av konstnärskollektivet där.

Rebecka_MiMove_Mallorca
Mallorca Spanien

Och Bosse har köpt en lägenhet på en golfanläggning för att flytta till när han blir pensionär. Han är social och gillar att ingå i ett sammanhang så golflivet passar honom perfekt.

Bosse preparing for retirement in Spain
Pensionär i Spanien

En del drömmer om Portugal i stället för Spanien. Helena och hennes man tröttande på pensionärstillvaron i kalla Sverige och köpte sig ett byhus i Portugal. Och Niklas och Kari valde att bosätta sig på Silverkusten efter nogsam research.

Silverkusten_MiMove
Silverkusten Spanien

Men det är ju inte bara att flytta man måste ju ha något att göra också. Gunnel driver klädaffär, Patrik jobbar som personlig tränare och radio-Mange sänder radio. Och Ibland gör en flytt att man får tillfälle att lägga om karriären helt och kanske testa något nytt, som Lena som öppnade ett B&B med sin familj och Janette som driver e-handel och arbetar med fastigheter i Albir på Costa Blanca.

time to move_MIMove
Dags att flytta till Spanien

Alla är vi olika men drömmen om ett enklare liv i solen är vi nog många som delar. Vill du också berätta din historia vill vi gärna komma i kontakt med dig! Skicka gärna ett mail till info@mimove.com